O nama

Ne teoretiziramo nego djelujemo.

Udrugu Progressus osnovao je tim ljekarnika koji je ujedinila ideja pružanja podrške cjeloživotnom razvoju kolegicama i kolegama u ljekarničkoj struci te u zdravstvu.

Sloganom “Iz prakse za praksu” želimo poručiti da je naše djelovanje inspirirano vrijednostima ljekarničke struke te da smo vođeni željom za dobrobiti svih: od pacijenata preko zdravstvenih djelatnika do cjelokupnog društva.

Ne teoretiziramo nego djelujemo. Pružamo jasnu i bezrezervnu podršku svima koji su spremni učiniti dodatni iskorak za boljitak pacijenta, ljekarništva i zdravstva u cjelini.

Svrha naših nastojanja jest unaprijediti ljekarničku uslugu, kvalitetu radne sredine te poboljšati suradnju unutar i između timova u ljekarništvu i zdravstvu na dobrobit naših pacijenata i društva u kojem djelujemo.

Zašto je osnovana udruga ljekarnika Progressus?

Već 22 godine bavim se razvojem ljekarnika i ljekarničkih timova. Pri tome sam pomogao brojnim kolegicama i kolegama da se osnaže u svojoj ulozi ljekarnika ili voditelja ljekarne. Na tom putovanju susreo sam kolegice koje su isto tako posvećene razvoju ljekarnika i naše struke. Prepoznali smo da dijelimo iste vrijednosti i strast prema ljekarništvu pa se spontano rodila ideja da osnujemo udrugu kroz koju možemo pomagati ljekarništvu.
Udrugu smo nazvali Progressus jer vam želimo pomoći u osobnom napretku kao i u svakodnevnom prakticiranju ljekarništva. Kao slogan udruge, odabrali smo izraz “iz prakse za praksu” koji naglašava da je sve što radimo utemeljeno na ljekarničkoj praksi i posvećeno tome da pomogne svim članovima ljekarničkog tima.

Velike prijatelje i istomišljenike pronašli smo i izvan Hrvatske te smo ponosni član Europske udruge ljekarnika zaposlenika EPhEU Employed community Pharmacists in Europe koji skrbe o dobrobiti javnih ljekarnika.

Progressus je tu da vam pomogne u svakodnevnim izazovima koje nosi skrb za pacijente.
Sigurni smo da uz partnerski odnos s vama možemo postići do sada nezamislive stvari u ljekarništvu.

Predsjednik
mr.sci. Alan Ramić, mag.pharm.

Naši partneri

Prijavite se na newsletter

Prvi saznajte novosti

Želite nas kontaktirati?

Javite nam se

Scroll to Top

Kontaktirajte nas

Ostavite nam poruku

Ova stranice koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.